I wish you needed me like i need you.

Hej igen! 
Har varit ute på vift ett tag men nu ligger jag åter framför teven, fast den här gången i sängen. Så jävla skönt. Älskar att ligga och lyssna på musik och chilla i sängen med massa kuddar och filtar och ba ååhh cozy. Älskar cozy. För att fullända min syn på en perfekt kväll (de ni läste nyss) skulle vara en katt. Hahah har aldrig tjatat så mycket om en katt förut som jag gör nu. Är så himla sugen på en katt men får inte skaffa en för mamma.... Egentligen skulle jag nog inte vilja ha den om jag väl fick den heller, så det är väl tur att jag inte har någon. Här ska jag iallafall ligga i någon timme till och sen ska jag krypa ner under täcket och sova. Imorgon är det back to school som gäller och sen kör jag 4,5 timmars träning på det. Godnatt hoppas ni har haft en jättebra söndag och helg! 
             

If you're lucky enough to be different, don't ever change.

Hej! 
Matchen gick superbra, ÖIK vann med typ 7-4 mot Ö-vik. Så det var ju bra, trevligt sällskap i form av Tova och Nathalie hade jag också. Nu ligger jag hemma och tjockar mig i soffan, har gosat ner mig i min älsklingsfilt. Ska nog iväg till en kompis lite senare, om jag lyckas ta mig ur soffan, haha. Imorgon är det dags för skola igen efter ca 2 veckors hemmaliggande. Är väl... sådär pepp. Blir kul att komma ut bland folk i alla fall! Har inga bilder att bjuda på så ni får en till bild från igår när mina fina flickor dansade på stan. 

It takes a bitch to know a bitch.

Godmorgon!
Var väldigt lat imorse men nu sitter vi hemma hos Tova och klockan 3 ska vi iväg på hockey. Har inte så mycket mer att säga för tillfället, hörs senare istället!


In the end we only regret the chances we didn't take.

Hej! 
Vädret idag hade ju kunnat varit så mycket bättre, men tjejerna gjorde det bästa ändå och det vart så himla bra tillslut! Min kamera däremot sammarbetade inte lika mycket då den hatar regn så bilderna blev otroligt halvkassa, därför får ni bara en. Efter all dans tog jag en fika med mamma och Carro och sen åkte jag och Tova hem till mig, där vi sitter nu också. Vet inte vad som händer ikväll, något chillmoment blir det nog iallafall så jag blir frisk någon gång.. Har börjat äta på mitt ett kilo godis också, snart slut. Illa. Men nu ska jag sociala mig lite grann så hörs vi!
 

Forget how much it hurts and try again.

Godmorgon älsklingar! 
Nu har jag bara håret och kläderna kvar, sen ska jag sätta mig på bussen in mot stan. Åh har längtat så mycket efter att va bland folk, jag är inte direkt någon ensamvarg och har suttit hemma nu i två veckor så det ska bli skönt! Ska kolla på när mina fina flickor dansar, hela Storgatan kommer va i gång hela dagen så kom gärna och hälsa på oss! Hörs senare. 
 

I'm not a stop along the way, I'm a destination.

Eftersom att jag inte har så himla mycket för mig ikväll, förutom att vilja döda mig själv för att fortfarande vara sjuk istället för att umgås med fina vänner, så tänkte jag att jag kan visa några av mina senaste inköp! Kan alltid vara roligt att se tänkte jag. Hade faktiskt på mig jackan idag! 
Pälsjacka från H&M (fejk såklart)
Juicy Couture - Viva la Juicy parfym + body lotion + shower gel

A girl doesn't need anyone who doesn't need her.

Kom hem för ett litet tag sen, har åkt runt och handlat med mamma och nu kom Carro hit med massa tidningar. Älskar folk som har jobb man kan "utnyttja", haha! Hittade min kamerasladd också, så nu håller jag på och fixar lite bilder och dricker cocacola. Ska ju som sagt vara hemma ikväll och mysa framför någon film, men skulle så mycket hellre umgås med vänner.. Saknar alla så mycket så att det gör ont! Har knappt varit utanför dörren på en vecka och jag dör av rastlöshet. Nästa vecka ska jag vara frisk! 

Yes, I'm smiling. But you're not the reason anymore.

Godmorgon sweethearts!
Skulle egentligen försöka gå upp i tid idag för att duscha och göra mig fräsch men jag vaknade nu.. Så ska väl gå upp och göra allt jag hade planerat, sen ska jag och mamma åka och handla mat (och godis!!) för den här helgen eftersom jag kommer ligga inne mest hela tiden. Blir fan aldrig bättre!! Har tappat bort min kamerasladd också, så bloggar ifrån iphonen istället, och bjuder på en halvgammal egobild. Höhö puss!


I want to live, not just survive.

Godkväll eller vad man brukar säga! 
Fy vad dålig kvalité det är på cambilder.. Men ville ha någon bild iallafall så. Var upp till moffa en sväng och hälsade på, annars har mest legat i soffan. Kollade nyss på mina absoluta favoritfilm Green Street Hooligans, se den om ni inte har gjort det! Te har jag druckit också.. Haha måste verkligen bli frisk så det händer något roligt!! Can't take this anymore.. Funderar på att gå och lägga mig snart, har inte tagit någon "nap" idag så jag borde sova tidigt. Vi hörs imorgon istället, låter bra? Puss

Every second is a chance to turn your life around.

Hej hallå världen! 
Nu är jag back on track på blogg.se igen, kommer nog aldrig kunna lämna den här plattformen helt. Gjorde i alla fall en liten förändring med ny blogg och nytt arkiv men det här blir nog bra. Har för er som inte hänger med varit ett tag på devote men jag kände mig inte riktigt hemma där så nu är jag här igen. 
För att göra en snabb sammanfattning om hur min vardag ser ut för tillfället så är jag nerbäddad i soffan framför alla filmer vi har hemma och under dessa två veckor har jag säkert druckit några dussin liter te. Jag är alltså sjuk och gör inte så mycket annat om dagarna än tycker synd om mig själv. Men förhoppningsvis vänder det snart och jag är så peppad på att börja leva igen, och framförallt att träna igen. Älskade älskade dans. Dansar ca 13 timmar i veckan på Wendlas och har shower lite då och då med gruppen "Gnistorna", mina älskade girls. Skola går jag också, Hantverksprogrammet med inriktning Hälsa & Kroppsvård. Lite om mig blev det visst i det här inlägget också, men det kan ju vara kul att veta! Ska fixa lite mer med designen, ta en ordentlig headerbild och så vidare men hold on så länge så ska jag försöka uppdatera så mycket jag bara kan! 

RSS 2.0