I only want you.

Hej! 
Senaste dagarna har jag mest umgåtts med älsklingen, i fredags firade vi Mattias med utgång på Marité och igår kväll så jobbade jag. Fina liv. Har dock dragit på mig en förkylning som vägrar ge med sig, så det är ju lite surt. Hoppas den släpper snart så att jag kan börja träna igen! Saknar det. 
 
Tog sovmorgon idag eftersom att jag jobbar till halv fyra på nätterna, sen gjorde jag mysfrulle ute på altanen. I bikini. Sommarliv. Där har jag suttit hela dagen också, gick bara in nu för att hämta lite grejer och skriva det här. Om ett tag kommer min fina för att ta hand om sjuklingen, vi ska väl bara mysa och ta det lugnt för att jag ska bli frisk. Hoppas ni har ett bra sommarlov/en bra sommar för det har jag! Världens bästa liv. 
 

Stay with me forever.

Godmorgon! 
Låg och drog mig i någon timme efter att jag hade vaknat, men nu har jag ätit frulle och ska göra mig i ordning snart. Ska iväg till Alx och mysa, stannar där över natten också. Cozy. Händer inte så mycket av intresse i mitt liv just nu (har det någonsin gjort det är frågan?) och jag har inte riktigt energin till att försöka komma på roliga blogginlägg så därför blir uppdateringen lite som den blir. Ska försöka hitta någon struktur så att det blir bättre men just nu vill jag hellre lägga min energi på annat. Vill fotografera mer också! Men det har jag alldeles glömt bort och både igår och idag så spöregnar det och det gör mig inte så peppad på att ta fina bilder. Men det kommer förhoppningsvis! 

Låg och bläddrade igenom lite gamla bilder igår och insåg att jag faktiskt saknar mitt svarta hår.. Är jättevelig på vad jag vill göra med frillan, har funderat jättemycket på att prova ombre men nu är jag som sagt lite sugen på svart igen. What to do? Har ni några förslag? Här är en bild på mig som black head, vet inte vad jag gör med tungan så det är ingen idé att fråga ;) 
 

Happiness.

Hej! 
Mina dagar går mest ut på att mysa med Siri och älsklingen, världens bästa. Igårkväll var jag och kollade på Loke när han spelade fotboll och ikväll har jag hängt med mamma. Sommargrejer liksom.
 
Kan inte riktigt inse att det faktiskt är mitt liv som är så här bra, perfekt om jag ska vara ärlig. Har världens bästa pojkvän, vänner, mamma och nu är mitt "hemliga projekt" snart klart (det får ni veta mer om sen!) och jag är bara allmänt lycklig. Det är sommar, jag tjänar mina egna pengar och jag är glad. Mår bra om man bortser från halsont, men ryggen blir bättre och bättre och det är inga större problem med mig. Vill alltid vara såhär lycklig. Vägrar släppa det här nu. Mitt liv äger. Mitt alldeles egna liv. ♥
 

I want to have adventures with you.

Hej! 
Long time no see som man brukar säga, och som jag brukar säga alldeles för ofta. Men jag lever och det är också anledningen till att jag inte har hunnit skriva något. Under dom här veckorna har jag bara varit hemma kanske två-tre dagar, och när jag är borta har jag tyvärr ingen lust att lägga tid på bloggen. Förlåt. 
 
Har iallafall varit sjukt spontan och dragit till turkland med min pojkvän och hans bror. En veckas fest, sol och faktiskt bad i havet blev det och det var sjukt skööönt. Åkte från 41+ till -1 när vi kom hem.. Kul. Men den här veckan har också varit rolig med överaskningsfest, mys, jobb, midsommarfirade och i lördags åkte vi till Sundsvall över dagen för att hämta Alx hundvalp. Lilla Siri! Hon är sååååååå söt. Men bilder på henne får ni senare, nu bjussar jag på några från Alanya! 
älskar dig mest av allt min fina ♥

Juliaresan 2013.

Godmorgon! 
Sitter och äter lite frulle nu, och medan jag gjorde det så tänkte jag att jag skulle ta orken att se den nya filmen som Juliaresan har gjort. Det är en otroligt stark film och jag grät från start, men ni är så bra tjejer. Såg att de nu var påväg ner till Öland, där de om två dagar ska börja sin cykelresa med slutstation Sicilien. Vill inte säga så mycket mer, kolla på filmen och stötta dom. Kärlek ♥

There's so many beautiful reasons to be happy.

Hej! 
Studenten var rolig. Nu är jag bara sjukt taggad inför nästa år då det faktiskt är min tur! Myste med älsklingen hela dagen igår, sen kom Tova och hämtade mig så åkte vi till mig för middag och mys. Idag har jag mest legat ute och solar, sovit och hjälpt morfar med någon annons. Ska snart hoppa in i duschen för att göra mig i ordning för kvällens festligheter som består av jobb, samma sak imorgon kväll. Trivs så himla bra där! Har inte så mycket mer att säga, lite #yolo saker inplanerad. Eller planerat och planerat, det är det ju knappast. Men det får ni veta mer om på söndag. Älskar mitt liv! Här är jag och Fies katt. Kärlek ♥ 

A little party never killed nobody.

Hej! 
Vaknade av att det verkligen SPÖREGNADE och jag trodde nästan att det var tornado utanför men det lugnade ner sig lite grann och under studenternas "utspringning" och första timmarna av flakåkningen regnade det bara lite grann. Runt tre slutade det regna, och flaken började parkera för att släppa av folket så då gick jag upp till mamma för att hämta lite saker och nu är jag hemma. Ska fixa i ordning mig lite grann, byta om och så, sen åker jag till Linn för middag och senare blir det feest. Taggad trots mindre bra väder. Kommer nog bli en bra kväll! Grattis till alla studenter och så ses vi ikväll!!!! ♥ 
Eftersom att det var så dåligt väder idag så tog jag aldrig med mig kameran, så jag bjuder istället på några bilder från förra årets student när vi väntade på att Hanna skulle springa ut från teatern. Galet fint väder var det då, jämfört med i år. 

Cool kids never die.

Hej! 
Hade en ganska jobbig dag igår som ni kanske förstår, och utgång i världens kyla slutade inte så himla bra heller.. Gick dock upp imorse och gjorde orientering på A-nivå och sen åkte jag med klassen till skolan där vi ska börja till hösten, gick runt och avslutade läsåret med en fika. Sen åkte jag hem till älsklingen och hängde lite med han och Simon innan jag åkte på ett jobbmöte. Nu är jag hemma och har precis duschat, ska fixa lite till sen tror jag att jag åker till Alx och myser lite. Imorgon är det studenten och det ska regna, tycker synd om årskurs 3 nu. Men det blir nog bra ändå, och på kvällen blir det ännu en utgång för att fira studenterna för sista gången. 

Slänger upp några bilder från senaste vistelsen i Stockholm också, vi var på Orminge karneval med kusinerna och jag hängde mycket med världens bästa Tova! ♥ 

Vi ses i Nangijala min ängel.

Idag har jag gjort något av det jobbigaste jag någonsin gjort. Vi avlivade vår älskade familjehund och även om det blev många tårar så var det otroligt skönt att vara med henne hela vägen, hon var otroligt lugn och jag hoppas att hon inte led något. Om några veckor ska vi begrava henne i stugan bredvid alla våra fågelungar och humlor som vi begravt där när vi var små, haha. Det är världens finaste plats och det var där hon trivdes som mest så det känns bra. Tung dag men eftersom att vi gjorde det enbart för hennes skull så känns det bra. Hon har det bättre nu. Min älskade Doris. Love you always ♥ 

Let's live while we're young.

Hej! 
Vädret höll, så vi gjorde i ordning världens godaste picknick och bara pratade, skrattade och lirade lite kubb. Sommarkänslor! Hoppas att den här sommaren bjuder på många fler såna här kvällar. Imorgon blir en jobbig dag, men på kvällen blir det nog lite österängshäng med studenterna, så hoppas det får mig på bättre humör. Berättar mer om det senare.. Nu ska jag ha lite fest här hemma med mig själv, är fett lonely. Tur jag har godis ♥ Godnatt babes!

Keeper of my soul, holder of my heart.

Hej igen! 
Har ni haft en bra helg? Min har varit jättebra, haft roligt på jobbet och mysigt med älskling. Blev svinvarmt idag också, så när vi vaknade efter kvällens bravader så satte vi oss ute och njöt. Sommaren är verkligen bästa årstiden. Om ungefär en timme ska jag möta upp vallatjejerna, hoppas vädret håller i sig så att vi kan sitta ute och mysa. ÄLSKAR MYS. Tar nog med mig kameran och knäpper några bilder. Ville också passa på att visa mitt nya fina armband som jag fick av babe i veckan. Passar perfekt till min klocka ju!  Tack älskling♥ Det andra armbandet fick jag av Trixie i födelsedagspresent och det kommer ifrån Paraguay. #coolfact
 

Just stop for a minute and smile.

HEEEEEEEEEEJ! 
Fyfan vad jag har saknat er ska ni veta, och gud vad ni är gulliga som har klickat er in här varje dag även fast det är samma gamla inlägg som dyker upp. Men jag har verkligen inte haft någon som helst tid över för att blogga. Har knappt suttit vid datorn sedan sist jag skrev heller, har gjort så mycket annat! Myst med världens bästa pojkvän, tagit en weekend i Stockholm för shopping och lite fest, gjort klart allt skolarbete och så vidare. Världens bästa dagar, även fast det har hänt lite saker som gjort mig på dåligt humör så har de bra sakerna vägt upp. 
 
I helgen är det jobb som står på schemat, ett pass avklarat igår och jag går på nästa om tre timmar. Hoppas på sovsällskap inatt också, haha praktiskt med en pojkvän som också jobbar på krogen, för då är båda ändå uppe hela natten. Imorgon ska jag kanske ha en liten reunion med vallatjejerna, vi hade tänkt ha knytis ute men det verkar bli regn så vi får se! Är ledig på måndag, har en lektion på tisdag och sen är jag friiiiii! Då blir det jobb hela sommaren istället men hellre det. Är så lycklig just nu. 

Handlade lite nytt i Stockholm också som ni säkert får se någon gång. Två av sakerna ser ni på bilden nedan, kofta från vila och klänning från h&m. Nu måste jag käka lite middag och fixa i ordning mig, ha en bra kväll! ♥ 

RSS 2.0