You make my heart smile.

Hej igen! 
Senaste veckan har gått förvånandsvärt fort, i torsdags var vi på Storhognas spa och gjorde behandlingar, badade och bastade. Riktigt mysigt! Igår var jag på riskettan och på kvällen var det b-dayparty för Ingrid och Lisa, grattis igen! Annars har jag väl mest varit i skolan, tränat och umgåtts med min älskling. Så som det ska vara typ. 

Idag har varit en ganska seg dag, men jag och Alx var iallafall iväg och tränade och det är nog det mest effektiva jag har gjort idag, haha! Han spelar ikväll så jag kör på lördagsmys solo, med chirre, dirre, lördagsgodis och hela det där köret. Myspys! Nu kollar jag på någon film som går på fyran, spelar lite padda och så. Är trött men orkar inte gå och lägga mig än.. 

Hittade några gamla cambilder från förra hösten tror jag..? Vad har hänt sen dess? Så där snygg vill jag också vara ju :( #gettingolder. Nejdå, men man ser fan skillnad! Måste nog ta tag i hudvården och kanske smörja in sig med lite bus nu när solen inte tar längre. Puss på er ♥
 

I will study and I will win!

Godkväll, eller snarare natt! 
Någon vaken? Ja såklart, det är ju fredag. Dagen då alla över 18 moralist sätt borde befinna sig på krogen, och det är det säkert många som gör denna fredagkväll, men inte jag. För jag har kollat på Idol, röstat på Matilda och ätit chips. När det var klart så tog jag mitt pickpack in till mitt nya favoritrum i lägenheten och har sedan dess, alltså sen cirka 22.00, skrivit en essä! Den ska vara inne på måndag och nu är jag äntligen klar! Känner mig ungefär som rubriken ovan efter den här pluggningen. Men det är ju en bra känsla så! 

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Jag har gått i skolan, tränat, umgåtts med Alex och idag var han, jag och mamma på stan. Fikade och kollade på international street market, en stor matmarknad mitt på torget! Nu har hon åkt till Åre och Alex spelar ikväll, så därför passade jag på med en riktig mys/pluggkväll i min ensamhet. Perfekt. Nu när jag är klar ska jag väl gå och lägga mig i rimlig tid för att inte sova bort hela morgondagen. Då blir det nämligen pappamys, hockey och massa pussar av min prins hoppas jag. Jajamen, blir nog en bra dag imorgon också. Skönt med en ledig helg! Puss på er ♥ 
 

All I really want is you.

Hej! Haft några tuffa dagar, därför jag inte har haft någon lust att skriva. Men mer om det kommer jag inte att nämna. Saker och ting börjar ordna upp sig så ni behöver inte oroa er! Jobbade som sagt i helgen och igår tog jag det bara superlugnt, var lite med Alx och så. Idag mötte jag upp han för en fika innan jag åkte till pappa som fyller år idag, grattis♥ Sen åkte jag till träningen och nu har jag bara legat död i soffan sen dess. Ska snart gå och lägga mig, behöver lite sömn. Ville mest bara skriva någonting, saknar ju att blogga. 

Bjussar på en otroligt oskarp bild från min födelsedag, saknar mina naglaaaaaaaar ♥ Synd att jag inte kan ha långa naglar i vardagen med tanke på skolan och jobbet.. Sov så gott mina underbara!


Everything has beauty.

Hej! 
Förlåååååååååååååt att det har ekat tomt här. Kan faktiskt inte förklara varför. Har väl helt enkelt inte haft tid, har fullt upp med att försöka få till ett fungerade vardagsliv, försöker komma på vad det är jag ska prioritera och vad som kanske måste offras. Såna saker. Låter som värsta depplivet men det är det inte, har haft mycket roligt också! Spelat hockeygolf, dansat till bra låtar, myst med den bästa, skrattat med vänner och så vidare. Så så dåligt har jag inte haft det! 

Just nu håller jag på att försöka komma på saker till min essä och plugga engelska glosor tills imorgon. Snart är det middag och sen hoppas jag på lite mys med älsklingen innan den här jobbhelgen kickar igång. Men jag loovar att jag försöker bättra mig, tänker på er varje dag♥ Ville bara visa upp senaste tillskotten i sminkboxen, primern är en klassiker som jag verkligen rekommenderar, världsbäst är den! Sen köpte jag en CC foundation från Makeupstore igår eftersom att min sommarfoundation var slut, har hört jättemycket bra om den så det ska bli roligt att prova. Återkommer senare om hur jag tyckte att den var och så vidare, puss! 
 

RSS 2.0